Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Din multitudinea de produse pentru intretinerea masinii, ceara auto este una dintre cele mai importante. Pe termen lung, utilizarea de ceara polish auto nu doar ca face mai simpla curatarea masinii, dar protejeaza si vopseaua impotriva degradarii si ruginei.

Ceara pentru mașină creaza o bariera de protectie intre masina ta si particulele de murdarie din aer, de pe carosabil, razele UV si apa. Apa este in special o amenintare pentru vopseaua masinii, iar cea mai buna metoda de a-ti proteja masina de apa este sa folosesti o ceara auto profesionala care lasa un strat impermeabil pe suprafata automobilului tau.

Ceara auto lichida este un produs concentrat special creat pentru uscare rapida, ceruire si protectie, care protejeaza vopseaua si reda stralucirea masinii. Ceara caroserie auto ajuta la uscarea rapida a caroseriei, are parfum placut, efect protector si de lustruire.

Ceara protectie auto creaza o bariera transparenta impotriva murdariei si face ca masina sa se spele mai usor. Ceara lichida auto de o calitate superioara elimina rapid urmele lasate de picaturile de apa si faciliteaza suprafata de curatare in timpul spalarilor viitoare.

Cand si cum se aplica ceara auto profesionala? Ceara auto este ultimul lucru pe care il aplici pe masina, dupa spalare, aplicarea de tratamente, lustruire etc. Ceara are astfel scopul de a “sigila” masina, oferindu-i protectie de lunga durata un luciu deosebit.

Daca te intereseaza aspectul masinii si vrei sa il intretii impecabil cat mai mult timp, ceara auto lichida este o optiune la indemana, care este disponibila in statiile self service, la spalatoriile profesionale. Daca vrei sa te ocupi personal de aplicare ceara auto, gasesti multe optiuni de ceara polish auto in catalogul Gliana. Vei fi surprins sa vezi ca ceara pentru mașină nu este un lux, si este accesibila si usor de aplicat.

Ceara protectie auto este o idee grozava pentru protectia vopselei, face spalarea mai usoara, iar masina ta va arata mai bine ca niciodata.