Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Afișez toate cele 5 rezultate

Un degresant industrial este un detergent industrial care se dilueaza in apa. Se foloseste in general pentru indepartarea de pete provocate de uleiuri sau grasimi. Degresantul industrial este extrem eficient si poate curata orice suprafata sau piesa din metal, aluminiu sau plastic. Degresantul industrial functioneaza perfect si pentru curatarea masinariilor, utilajelor, uneltelor din service si degresarea suprafetelor lacuite, vopsite din cauciuc sau alte materiale.

Un degresant universal Gliana este de nelipsit pentru cei care curata frecvent suprafete, componentelor sau ustensile din atelierele auto sau din service-uri.

Acest degresant universal se poate folosi in siguranta, pentru ca nu ataca metalele, cauciucul sau suprafetele si componentele din plastic. Prin formula sa concentrata, degresantul universal poate fi diluat in apa.

Cum se foloseste un degresant universal? Pentru curatenia din atelierele auto sau serviceurile auto, pentru prima curatenie se foloseste o dilutie mai concentrata. Pentru intretinerea ulterioara a curateniei, se degresantul universal se dilueaza mai mult.

Echipamentele si sculele trebuie sa fie si ele intretinute pentru a se mentine intr-o stare buna si pentru a le prelungi durata de viata. Un degresant universal curata si protejeaza echipamentele si spatiile de lucru intr-un mod rapid si eficient.

Cel mai bun degresant universal inlatura orice tip de murdarie, grasime sau noroi si aduce echipementele si componentele intr-o stare de functionare mai buna. Gliana ofera solutii de curatare adaptate tuturor nevoilor.