Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Daca esti proprietarul unei masini probabil ai observat deja ca este complicat sa mentii geamurile mereu curate si stralucitoare. Chiar si daca faci zilnic o curatare geamuri auto, masina este expusa mereu la praf, insecte, pasari, polen, sare si alte particule de pe carosabil.

Pentru curatare geamuri auto eficienta, ai nevoie de o tehnica de curatare potrivita si de o solutie geamuri auto potrivita.

Curatarea geamurilor auto este un pas esential in cosmetizarea masinii. O solutie geamuri auto de buna calitate vine in intampinarea celor care isi doresc curatarea geamurilor auto, a oglinzilor si a tuturor tipurilor de sticla. Foloseste pentru curatare geauri auto un produs care reda stralucirea si improspateaza suprafetele din sticla.

Cauti solutie geamuri auto? Alege degresant geamuri auto special conceput pentru protectia si lustruirea geamurilor auto si indepartarea petelor.

Solutia curatare geamuri auto ofera stralucire de lunga durata pentru geamuri auto, ferestre, ceramica, suprafete din plastic, panouri solare. Particulele de curatare geamuri auto creeaza un strat de protectie care favorizeaza scurgerea apei si impiedica depunerea murdariei sau a urmelor. Prin folosirea unui degresant geamuri auto favorizezi curatenia masinii, pentru ca produsul are actine de autocuratare a suprafetelor de sticla inclinate.

O solutie curatare geamuri auto pe baza de alcool iti face viata mai usoara cand vine vorba de geamuri si parbruzuri. Este recomandat sa folosesti produse care sunt concepute special pentru curatat geamuri auto si folosirea unei carpe din microfibra pentru a evita urmele si particulele nedorite.

Pulverizeaza produsul pe o carpa si aplica-l pe sticla pentru a actiona acest degresant geamuri auto, care impiedica patrunderea de particule de apa, care s-ar putea acumula in colturi si provoca daune in timp. Foloseste o carpa curata din microfibra apoi pentru a sterge geamul. Alte materiale mai aspre pot forma zgarieturi pe geamuri care vor arata inestetic in timp.

Acorda o atentie deosebita pentru curatare geamuri auto, curata interioarele geamurilor si parbrizelor cat de des posibil pentru a imbunatati vizibilitatea pe drum.