Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Solutiile curatare parbriz auto vin acum intr-o varietate care acopera toate nevoile soferilor. O solutie spalare parbriz are un rol multiplu: curata eficient geamurile, oglinzilor si orice suprafata de sticla si creaza o pelicula protectoare care face ca geamul sa ramana curat mai mult timp. Alege o solutie concentrata parbriz pentru a reda stralucirea si a reimprospata suprafetele tratate.

Tehnologia aplicata in formularea retetei de solutie curatare parbriz o face ideala pentru protectia si lustruirea de lunga durata a parbrizului, dar si a geamurilor, ferestrelor, suprafetelor ceramice sau din plastic. Materiile sunt prime de ultima generatie, astfel ca solutia antiaburire parbriz este de lunga durata.

Particulele active continute de solutie curatare parbriz patrund in porii suprafetelor tratate si formeaza un strat de protectie care favorizeaza scurgerea apei, impiedica acumularea de murdarie si face curatarile viitoare mai usoare. Cand solutia curatare parbriz este aplicata pe suprafete inclinate, are un efect de autocuratare, astfel ca picaturile de apa sau murdarie vor curge singure jos.

Daca ai nevoie de solutie degresare parbriz auto, opteaza pentru un produs special pentru inlaturare profesionala a urmelor de grasime. Exista solutie curatare parbriz speciala pentru curatarea urmelor de insecte, fara sa atace partile de contact.

Pentru curatarea parbrizului de grasimi se aplica solutia curatare parbriz pe suprafata dorita si se lasa sa actioneze cateva minute. Apoi se clateste cu apa curata.

De ce ai nevoie de o solutie degresare parbriz auto? In primul rand, ai nevoie de o solutie cu putere mare de curatare pentru ca murdaria provocata de mazga de pe carosabil, pasari sau insecte se lipeste, se usuca si devine greu de indepartat. O solutie degresare parbriz auto sau special conceputa pentru a indeparta insectele iti va face treaba mult mai usoara.

Vei vedea ca parbrizul masinii sau orice alta suprafata din sticla va arata sclipitor, iar efectul va fi de durata, in comparatie cu solutiile curatare parbriz traditionale.