Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Dupa ce ai terminat de curatat exteriorul masinii, este timpul sa treci la fisarea interiorului cu o solutie curatat tapiterie auto. Pentru curatare scaune auto poti opta pentru un produs curatare tapiterie universal care elimina petele si mirosurile neplacute.

Prin spalare tapitarie auto cu o solutie tapiterie auto profesionala poti inlatura cea mai rezistenta murdarie. Produsele curatare scaune auto sunt special concepute si nu deterioreaza suprafetele pe care sunt aplicate.

In catalogul Gliana gasesti produse curatare interior auto concentrate, gandite special pentru curatare tapiterie, curatare mocheta auto si a tuturor partilor textile, cat si a covoarelor. Aceste produse curatare interior auto sunt o alegere excelenta pentru ca realizeaza o curatare profunda si lasa suprafetele curate si cu un miros proaspat.

Cand cauti o solutie curatat mocheta auto, alege produse curatare interior auto concentrate si degresante, pentru curatare scaune auto rapida si eficienta.

Cand vine vorba de curatare banchete auto trebuie sa te orientezi catre un produs care nu deterioreaza suprafetele si nu lasa urme. Dupa o curatare scaune auto prorfesionala, masina ta va arata ca noua.

Inainte de curatare scaune auto aspira cu grija toate urmele de murdarie. Pentru curatare banchete auto din piele naturala sau artificiala, alege produse de curatare interior auto speciale pentru piele, pentru ca alte produse pot deteriora sau pata materialul. Vrei sa stii curatare tapiterie auto pret?

Cea mai economica solutie este sa alegi produse curatare tapiterie premium care trateaza si intretin componentele scaunelor din piele. O solutie curatat scaune auto pentru piele reda elasticitatea si catifelarea pielii. Se recomanda tratarea tapiseriilor din piele cu o solutie curatat tapiterie auto cu factor de hidratare si reinoire.

Alege un detergent hidratant pentru spalare tapiterie auto din piele pentru a evita uscarea si deteriorarea banchetelor automobilului. Investitia in produsele de ingrijire si curatare banchete auto te ajuta sa mentii masina intr-o conditie optima, astfel incat sa nu se devalorizeze in timp. Vrei ca prin curatare banchete auto din piele nu doar sa inlaturi urmele de mizerie si sa degresezi, si vrei sa hidratezi si sa oferi elasticitate suprafetei tratate.

Nu conteaza daca ai cel mai nou model de masina sau o masina retro, pentru ca in oricare dintre cazuri, scaunele din piele ii ofera un plus de rafinament si eleganta. Tapiseria din piele nu se demodeaza niciodata si prin alegerea de solutii curatare tapiterie si mocheta auto cu proprietati de ingrijire si hidratare, te poti bucura de aspectul lucios si moale al scaunelor pentru multi ani de acum inainte.