Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Stiai ca anvelopele au nevoie de un tratament special pentru a-si pastra calitatile pentru o perioada cat mai lunga? Alege o solutie intretinere cauciuc, un produs special conceput pentru tratarea si curatarea anvelopelor masinii si al celorlalte materiale din plastic (cum ar fi covorasele sau barele de protectie).

O solutie curatat anvelope nu este uleioasa si nu afecteaza elementele tartate si orice solutie pentru anvelope din catalogul Gliana formeaza un strat de protectie cu film protector. Alege o solutie luciu cauciucuri care a carei utilizare este complet sigura.

Daca ai nevoie de solutie curatat cauciucuri, produsele Gliana sunt de o caltate inalta si sunt special concepute pentru lustruirea pneurilor. Solutia curatat cauciucuri este rezistenta la spalare si reda cauciuruilor un luciu care dureaza pana la 4 patru saptamani. Aceasta solutie luciu cauciucuri este rezistenta la spalarea cu detergenti auto, oferind un efect de stralucire rezistent la apa.

Catalogul Gliana include solutii curatat cauciucuri concentrate, care pot fi folosite in siguranta si pe jantele vopsite, lacuite, din aliaj sau cromate.

Solutiile pentru anvelope curatat eficient praful, uleiu sau alte tipuri de murdarie fara sa fie nevoie de frecare. Alege o solutie pentru anvelope sigura pentru utilizare si eficienta in acelasi timp.

Sa iti menti masina cu un aspect curat si ingrijit este o sarcina care necesita multa grija, mai ales cand vine vorba de roti. Exteriorul masinii este predispus la murdarie din cauza expunerii constante la diferiti factori de mediu, noroi, insecte, polen etc, dar rotile sunt si in special expuse la murdaria de pe drum.

In timpul sofatului si franarii, frecarea si caldura constanta favorizeaza depunerea particulelor de murdarie. Pentru a solutiona aceasta problema, aici interviune o solutie pentru anvelope, care pe langa faptul ca inlatura eficient mizeria, protejeaza si ofera o solutie luciu cauciucuri pe termen lung.