Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Afișez singurul rezultat

Ai avut santier si acum te ingrozeste partea de curatenie? Ar fi bine sa ai la indemana o solutie curatat ciment. In timpul constructiilor, utilajele si sculele sunt supuse unor materiale cu uscare rapida, care atunci cand se depun pot provoca stricaciuni. Sa nu mai vorbim de suprafetele care se murdaresc neintentionat. In aceste momente este ideal sa ai o solutie curatat beton intarit.

Foloseste o solutie de curatat cimentul conceputa special pentru a inlatura mizeria provocata de beton si ciment. O solutie indepartat ciment este foarte buna si pentru eliminarea depunerilor de saruri de calciu si minerale, se poate folosi in domeniul constructiilor, dar si in domeniul auto si in alte domenii.

O solutie pentru curatarea betonului vine in intampinarea persoanelor care lucreaza in constructii sau a firmelor de constructii pentru ca ajuta la curatea eficienta a betonierelor sau a suprafetelor care au fost murdarite de beton, depuneri de calciu sau mortar. Aceasta solutie indepartat ciment curata suprafetele de beton si le reda aspectul placut de dinainte.

Alege o solutie pentru curatat cimentul biodegradabila, care este produsa conform legislatiei europene. Cand alegi o solutie pentru curatat cimentul Gliana, pe langa ca indepartezi cu succes urmele de beton intarit, faci si economie pentru ca aceasta solutie curatat beton intarit este concentrata, iar o cantitate foarte mica va fi suficienta pentru a-ti face treaba.

Pentru indepartarea petelor sau stropilor de ciment se aplica o solutie pentru curatat cimentul diluata care se lasa sa actioneze conform instructiunilor de pe ambalaj, pana cand formeaza spuma. Dupa aplicare trebuie neutralizata suprafata cu un produs alcalin. Apoi clateste cu apa curata sub presiune ridicata. Solutia pentru curatarea betonului se poate aplica de mai multe ori, dupa caz.

Atentie pentru ca solutia de indepartat ciment nu se aplica pe sticla, geamuri sau parbrize, nu poate fi aplicat sub actiunea soarelui. Solutia pentru curatat cimentul nu se lasa sa se usuce pe suprafata aplicata.