Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Afișez singurul rezultat

In ciuda echipamentelor de protectie al mainilor, se intampla des sa ai nevoia sa lucrezi cu mainile goale pentru mai multe precizie. In aceste cazuri, mainile se pateaza cu diferite uleiuri sau substante care sunt greu de indepartat cu produsele de curatare traditionale. Se stie ca mecanicii sunt salvatori cand vine vorba de repararea si intretinerea masinii, insa asta inseamna ca trebuie sa se mudareasca pe maini de fiecare data.

De aceea, am creat o pasta de spalat pe maini care curata eficient grasimea, uleiul si murdaria de pe maini mult mai eficient decat apa si sapunul.

Pasta curatat maini mecanici se foloseste ca atare. Pasta abraziva pentru maini este un produs special pentru curatat mainile, cu o putere mare de degresare si actiune abraziva. Mainile murdare nu au nici o sansa in fata la pasta de curatat maini murdare de grasime, uleiuri, vopsele. Pasta de spalat pe maini contine substante emoliente, care protejeaza suprafata pielii. Desi este pasta abraziva pentru maini este foarte delicata, nu blocheaza porii si indeparteaza mizeria foarte eficient.

O pasta de spalat pe maini este indispensabila daca interactionezi frecvent cu utilaje, scule, uleiuri sau vopsele pentru ca te ajuta sa-ti mentii mainile curate, indiferent de meseria pe care o ai. Pasta de curatat maini Gliana are grija de pielea ta.