Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Afișez toate cele 2 rezultate

Murdaria si urmele de ulei depuse pe motorul masinii poate afecta buna functionare mecanica si poate face dificil procesul de diagnosticare in caz de defectiune. De aceea, se recomanda curatarea motorului cu o solutie de curatat uleiul.

Cauti cea mai buna solutie de curatat uleiul? Alege o solutie curatat ulei motor speciala pentru curatarea motoarelor si a altor componente ale masinii. Aceasa solutie de curatat ulei motor indeparteaza depunerile de grasimi de pe motoare.

Gliana solutie de curatat motorul este un produs dedicat profesionistilor. Aceasta solutie de curatat motorul profersionala are o formula eficienta pentru a indeparta uleiul sau orice alt tip de pata persistenta de pe motorul masinii.

Solutia de curatat uleiul Gliana are o formula concentrata care inlatura murdaria si urmele de ulei sau lubrifianti de masina. Aceasta solutie curatat ulei motor este eficienta si pentru curatarea camioanelor, a utilajelor, a jantelor sau pardoselilor.

O solutie curatat ulei motor se aplica pe suprafata vizata, iar apoi se asteapta actionarea conform instructiunilor, fara a lasa produsul sa se usuce pe suprafata. Nu se recomanda aplicarea unei solutii de curatat uleiul pe suprafetele lacuite sau vopsite. Solutia de curatat uleiul face o pelicula impotriva ruginei, avand rol de protectie si de lubrifiere.