Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Masinile, in special cele folosite des isi vor pierde rapid prospetimea de masina noua, care va fi inlocuita in scurt timp de alte mirosuri neplacute. Mirosurile pot fi provocate de fum de tigara, animale de companie sau multi alti factori, si pot fi inlaturate cu ajutorul unui parfum pentru masina.

Chiar daca masina ta nu are un miros neplacut, un parfum pentru masina sau un odorizant masina contribuie la o ambianta placuta si o stare de bine in timpul condusului. Unele arome de parfumuri auto profesionale au chiar rolul de a induce o stare de relaxare si calmare, recomandat in special celor care isi pierd cumpatul la volan. Odorizantele de masina Gliana vin intr-o diversitate de mirosuri, astfel ca in catalog vei gasi parfum pentru masina cu aroma de pin, parfum masina floral, parfumuri auto profesionale cu miros de vanilie, lamaie, orhidee sau odorizant masina fresh.

Un parfum masina eficient nu este doar un bun odorizant masina, ci are rolul de a elimina mirosurile. Parfumurile auto profesionale Gliana au o formula speciala cu enzime, care elimina mirosurile neplacute, nu doar le mascheaza. Enzimele din acest parfum pentru masina descompun murdaria, dezinfecteaza si elimina mirosurile urate.

Adevarul este ca degeaba ai o masina scumpa, daca mirosul din interior lasa de dorit. Un parfum masina joaca un rol esential si adauga clasa si stil masinii tale. Parfumul auto profesional o sa-ti faca automobilul sa aiba un miros grozav pentru o perioada lunga de timp, astfel incat si soferul dar si pasagerii sa aiba o calatorie confortabila.

Fie ca optezi pentru odorizant masina, sau aplici un parfum pentru masina dupa fiecare spalare, oricare dintre optiuni de parfum masina iti vor da o stare de bine.

Parfumul auto este accesoriul invizibil al masinii tale, care te va imbia cu aroma sa placuta pe toata durata calatoriilor tale.