Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Cauti sampon auto profesional? Cautarea ta poate lua sfarsit, pentru ca noi iti oferim sampon masina de calitate. Samponul auto profesional ideparteaza murdaria intr-un mod rapid si sigur. Proprietarile acestui sampon pentru masina il fac o alternativa excelenta pentru degresarea masinii si pregatirea suprafetei pentru aplicarea unui strat de sampon auto cu ceara sau de protectie.

Samponul auto profesional este un produs de curatare indispensabil pentru orice proprietar de masina care intelege ce daune pot provoca detergentii lichizi si sampoanele auto generice asupra caroseriei si a componentelor masinii. Multi oameni nu acorda atentie deosebita cand aleg un sampon pentru masina si aleg cele mai ieftine variante, fara sa se gandesca la substantele chimice care sunt nocive atat pentru vehicul, cat si pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

Daca vrei sa protejezi frumusetea masinii, ai nevoie de un sampon auto profesional sau sampon auto spuma activa. De ce? Pentru ca un sampon masina nu este un simplu produs de curatare, ci este un produs care produce o curatare si o finisare premium, care ii va face pe ceilalti sa creada ca masina ta este ca noua.

Sampon spalat auto Gliana este un produs prietenos cu mediul si ofera un raport excelent calitate-pret. Acest sampon pentru masina poate fi folosit pe toate partile masinii pentru ca nu deterioreaza suprafetele si nu ataca vopseaua. Samponul auto profesional are un efect anti-static si de lustruire.

Densitatea si calitatea superioara a samponului auto iti permite sa creezi multa spuma activa folosind o cantitate redusa de sampon pentru masina, fiind astfel o optiune calitativa si economica.

Unele persoane au impresia ca este suficient sa spele masina cu detergent de vase sau alt fel de sampon, insa ce nu stiu este ca un sampon auto profesional este special conceput pentru curatarea caroseriei fara a deteriora vopseaua. Folosirea altor sapunuri sau sampoane auto care nu sunt concepute in acest scop, pot ataca vopseaua si pot provoca aparitia ruginei.

Un sampon auto profesional este cheia pentru o spalare corecta a masinii, care sa ingrijireasca vopseaua si luciul masinii. In cazul unui sampon auto cu ceara, pe suprafata masinii de formeaza o spume densa, iar dupa clatire suprafata ramane stralucitoare si acoperita cu un strat de ceara care protejeaza. Un sampon auto cu ceara este recomandat in special pentru masinile mai vechi sau de epoca pentru ca au nevoie de o protectie mai pe termen lung.