Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Vrei o solutie curatare motor? O curatare motor este practica, pe langa aspect, pentru a identifica anumite scurgeri: de lichide, carburant, ulei. O solutie degresat motor poate inlatura murdaria, iar mecanicul sau proprietarul auto sa identifice mai repede de unde provine o scurgere.

Daca vrei sa elimini petele de scurgeri si mirosurile neplacuta, foloseste cu incredere o solutie spalat motor. Spalarea sub capota cu o solutie de curatat uleiul de pe motor, se recomanda mai ales in cazurile in care s-au depus straturi de murdarie, amestecate cu praf. Spalarea motorului se face cu solutie spalat motor conceputa special in acest scop, care degreseaza si indeparteaza rapid urmele, lasand motorul ca nou.

Cand cauti o solutie curatat motor exterior, este important sa te orientezi catre un produs de calitate premium, cu o formula puternic degresanta conceputa pentru curatare motor, camioane, utilaje, jante sau pardoseli.

O solutie degresat motor trebuie sa fie concentrata, pentru ca are rolul de a elimina chiar si murdaria persistenta, care s-a depus pe o perioada mai lunga de timp. La Gliana gasesti solutie spalat motor special pentru a curata murdaria puternica, si de elimina fara probleme grasimi, uleiuri si alte impuritati. Dupa curatare motor cu o solutie de curatat uleiul de pe motor, piesele curatare vor fi aduse la starea lor initiala de stralucire.

Foloseste o solutie curatat motor exterior cu o formula pe baza de surfactanti care curata perfect, este sigur la folosire, are efect antistatic si de stralucire. O solutie degresat motor lasa un strat de protectie si intarzie depunerea de ulei, praf, reziduri sau smog. Solutia spalat motor Gliana face mai usoara clatirea si are rol protector, fara sa infunde filtrele sau duzele.

Inainte de spalarea motorului, trebuie sa deconectezi bateria pentru a evita accidentele. Daca nu te pricepi sa folosesti o solutie degresat motor, mai bine apeleaza la un service specializat.