Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Esti preocupat de curatare interior auto? Este si normal, oricine isi doreste o masina curata, ingrijita si sa afle cu ce se curata interiorul auto cel mai eficient. In loc sa cheltui in mod constant bani la spalatoria auto, poti investi intr-o suma mai mica intr-o solutie spalat interior auto conceputa sa-ti pastreze masina in stare impecabila si sa te ajute sa economisesti bani pe termen lung. La noi vei gasi produse curatare interior auto foarte variate si accesibile oricarui buzunar, fie ca esti detinatorul unui service de cosmetizare auto interior sau utilizator casnic.

Esti un iubitor de masini care se preocupa de curatat auto interior intr-un mod meticulos, sau esti un utilizator ocazional al masinii insa te intereseaza cele mai bune metode de curatare interior auto? Gliana iti ofera o gama vasta de produse pentru cosmetizare auto interior.

Te-ai saturat de suprafete lipicioare in masina, parul animalelor de companie lasat in urma de prietenii blanosi sau firimituri de la ultima masa servita pe fuga? Este timpul sa-i oferi putina atentie masinii tale printr-o cosmetizare auto interior. O improspatare si curatare interior auto nu este doar o curtoazie pentru pasagerii care calatoresc cu tine, ci este si o metoda de a prelungi durata de viata de viata a masinii. Afla cu ce se curata interiorul auto astfel incat sa-i oferi o ingrijire optima masinii. Sa faci o curatare interior auto cu grija inseamna sa ai o buna intretinere a vehiculului si o protectie suplimentara pentru investitia ta.

De multe ori poate folosesti masina sa transporti copiii, familia, oaspeti, prieteni patrupezi sau doar pe tine insuti, insa curatarea auto interior este esentiala atat pentru o generala stare de bine, cat si pentru sanatatea ta si a celor din jur. Inevitabil, murdaria si praful se acumuleaza in timp si pot degrada materialele interioare ale masinii. Mai mult. daca nu faci frecvent o curatare interior auto apar mirosuri neplacute si pete persistente care devin ulterior imposibil de indepartat in procesul de cosmetizare auto interior.

Cu ajutorul produselor de curatare interior auto Gliana iti poti spala interior auto atat de bine incat masina ta o sa para proaspat scoasa din reprezentanta. Foloseste o solutie interior auto de cea mai inalta calitate si acorda-i masinii tale cosmetizarea auto interior pe care o merita.

Pentru a face interiorul masinii tale sa fie curat luna, trebuie sa stii ce solutie interior auto sa alegi. Chiar daca pentru majoritatea curateniei te poti folosi de articole de uz casnic folosite in mod normal la curatenie (carpe, lavete microfibra etc), trebuie sa alegi si produse curatare interior auto special concepute pentru a oferi masinii o curatare optima si pentru a proteja in acelasi timp materialele din interiorul masinii.

Este important sa intelegi faptul ca unele produse de curatenie de uz casnic contin substante dure care pot deteriora suprafetele din masina dupa curatat auto interior. Printre efectele negative pe care le pot avea unele substante asupra masinii sunt deteriorarea sau patarea materialelor plastice si din panza sau piele. De aceea este recomandat sa alegi intotdeauna produse curatare interior auto concepute special pentru cosmetizare auto interior.