Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Daca atunci cand pornesti aerul conditionat sau clima in masina apare un miros neplacut, inseamna ca e timpul pentru o curatare clima auto. O igienizare aer conditionat auto este necesara pentru eliminarea mirosurilor neplacute din masina cauzate de microorganismele care se dezvolta in instalatia de climatizare a masinii. Opteaza pentru o solutie curatare clima auto cu o formula speciala care descopune murdaria, nu doar o acopera. Pentru curatare ac auto se folosesc produse cu enzime care descompun murdaria, dezinfecteaza si elimina mirosurile.

Daca nu esti atent si nu faci o igienizare aer conditionat auto frecventa, instalatia de aer conditionat poate deveni un pericol pentru sanatatea soferului si a pasagerilor. Bacteriile care se dezvolta atunci cand nu este facuta igienizare clima auto, pot cauza sau agrava bolile respiratorii (cum ar fi astmul si alergiile) si afecteaza in special copiii.

Igienizarea climei auto se face pentru ca mediul din instalatiile de climatizare este propice pentru dezvoltarea de bacterii, fungi sau mucegai, iar fara o igienizare instalatie aer conditionat auto aceste bacterii se imprastie cand pornesti aerul conditionat sau clima.

O igienizare climatizare auto ucide microbii si elimina mirosurile urate. Astfel, prin curatare ac auto vei obtine in masina aer proaspat si curat, iar sanatatea ta si a celor din jur nu va avea de suferit.

Igienizarea climei auto se face cat de des se poate, iar recomandarea este ca sa nu lasi sa treaca mai mult de 1-2 ani intre procesele de igienizare instalatie aer conditionat auto. Incearca sa folosesti produse igienizare aer conditionat auto sau sa apelezi la servicii profesionalale de curatare clima auto inainte ca mirosurile neplacute sa apara in masina.

In comert, sau la spalatoriile auto exista mai multe produse igienizare aer conditionat auto asa ca poti alege care este cea mai potrivita optiune pentru tine si masina ta. Igienizarea aerului conditionat auto se poate face cu o solutie curatare clima auto, spray, spuma, aburi sau ozon.