Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Te intrebi cu ce se curata bordul la masina? Ai ajuns in locul potrivit. In oferta Gliana se regaseste cate o solutie curatare bord auto pentru fiecare nevoie si buget. O solutie pentru curatat bordul poate fi un produs de curatare universal si degresant. Acesta indeparteaza eficient urmele de grasime, cerneala, tutun si reda stralucirea masinii tale.

O solutie intretinere bord auto este eficienta pentru ca poate reda aspectul original al bordului, al elementelor din plastic, al fetelor usilor si a aparatorilor de noroi. De exemplu un spray curatare bord auto se aplica usor si rapid pe toate elementele de plastic si le reda aspectul stralucitor sau mat in functie de caz si lasa in urma un parfum placut.

Poti alege si o solutie profesionala de curatat bordul auto pe baza de apa care lasa in urma o suprafata curata, avand in acelasi timp si efect antistatic.O solutie pentru curatat bordul de calitate buna nu lasa urme grase si protejeaza toate elementele din plastic din interiorul masinii.

O soutie profesionala de curatat bordul auto se foloseste foarte usor, curata elementele din plastic (bordul, parasoc, bandouri, baghete laterale etc). Daca vrei sa stii cu ce se curăță bordul la mașină alege cu incredere o solutie de curatat bord auto Gliana care curata usor depunerile de murdarie sau praf si prin efectul anti-praf mentine suprafetele tratate o perioada lunga de timp.

Pentru curatarea bordului masinii evita sa folosesti produse pe baza de clor si informeaza-te mereu inainte de a utiliza o solutie de curatat bord auto.

Orice solutie de curatat bord auto sau o solutie intretinere bord auto are dublu rol: pe de o parte indeparteaza praful si mizeria, iar pe de alta parte inlatureaza si dezinfecteaza bacteriile care apar pe suprafetele care intra mereu in contact cu pielea. Mentinerea igienei cu o solutie curatare bord auto previne raspandirea germenilor si a bolilor, deci te mentine pe tine si pe pasageri sanatosi.