Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul cosmeticelor auto, produsele Gliana® sunt folosite in peste 650 de spalatorii si firme de curatenie din Romania.

Spuma auto, cunoscuta si ca spuma activa auto profesionala este un lichid foarte concentrat folosit pentru prespalarea autoturismelor, in special la spalatoriile self service. Spuma auto este aplicata in procesul de prespalare al vehiculului pentru ca spuma activa profesionala indeparteaza cu usurinta praful, murdaria, uleiul sau urmele lasate de insecte sau polen fara sa fie nevoie de frecare.

Spuma pentru spalat auto creeaza un strat dens, care ridica murdaria de pe suprafata masinii, care dupa ce se lasa sa actioneze pentru cateva minute, se inlatura cu usurinta de pe suprafata cu jet de apa curata. Aceasta spuma spalat auto are o compozitie care nu dauneaza metalelor, protejeaza vopseaua si contine aditivi anticorozivi (importriva ruginei).

Spuma pentru spalat auto Gliana este un concentrat profesional de spumare care este extrem de eficient in spalarea fara frecare, oferind protectie si stralucire suprafetelor de metal, plastic sau cauciuc. Formula inovatoare din spuma activa pentru spalat auto indeparteaza murdaria de pe masini, camioane, autorulote, remorci etc.

Spuma activa profesionala arata ca un strat de zapada proaspat depus pe masina ta, insa spre deosebire de zapada, aceasta iti lasa masina extrem de curata dupa ce este inlaturata. Spuma auto se foloseste pentru prespalare (mai ales spuma activa self service) si s-a dovedit a fi extrem de eficienta si apreciata de multi utiliatori, imbunatatind spalarea auto si mentinand suprafetele stralucitoare pentru mai mult timp.

Spuma activa auto, prin compozitia sa chimica este superioara unei spalari doar cu apa simpla. Spuma auto se lipeste de toate suprafetele vehiculului si atinge cu usurinta chiar si locurile mai putin accesibile pentru o curatare optima. Spuma activa self service ridica murdaria de pe suprafata masinii, asigurand o curatare fara frecare si clatire fara urme. Spuma pentru spalat auto este o alegere evidenta pentru multe persoane pentru ca nu afecteaza vopseaua, aluminiul sau piesele din cauciuc, iar prin curatarea fara frecare previne zgarieturile.

Cea mai buna metoda de a aplica spuma activa profesionala este prin pulverizarea acesteia pe vehicul cu ajutorul unui aparat de spalare prin presiune. Aceasta metoda asigura ca nu va exista contact fizic cu suprafata masinii, astfel prevenind si mai mult zgarieturile si urmele.

Murdaria nu are nici o sansa impotriva solutiilor de curatare Gliana. Spuma activa auto conceputa de specialistii nostri produc o spuma groasa, care curata in profunzime si reimprospateaza aspectul general al masinii.

Persoanele care aleg sa spele masina cu spuma activa profesionala sunt de acord ca pulverizarea unui strat gros de spuma auto este modalitatea suprema de a curata o masina. Spuma auto este usor si rapid de aplicat, oferind in acelasi timp cea mai putin daunatoare curatare posibila.